Bursa'da 115 yıllık gelenek!
Bursa, 8 Haziran (Hibya) - Arap turistler başta olmak üzere yerli ve yabancı turistler, Şili biberinden yapılan reçele yoğun ilgi gösteriyor.

Bursa, 8 Haziran (Hibya) - Arap turistler başta olmak üzere yerli ve yabancı turistler, Şili biberinden yapılan reçele yoğun ilgi gösteriyor.
Bursa'da geleneksel yöntemlerle reçel üreten 44 yaşındaki Cafer Yıldırım, Şili biberinden yaptığı reçelle alışılmış tatların dışına çıktı. Ağızda aynı anda hem tatlı hem de acı bir tat bırakan reçele, sadece kahvaltıda değil, yemeklerde de sos olarak kullanılması ile Arap turistler başta olmak üzere yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösteriyor.
© Copyright 2025 antalyahaberci.com.tr Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.